Αναζητείται μισθωτής για το Βυζάντιο

agoraastasΤην εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» συζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συζήτηση που έγινε διατυπώθηκαν απόψεις και προτάσεις για τους όρους και την σωστή χρήση του καταστήματος. Τόσο ο Δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι που πήραν το λόγο πρότειναν μείωση του μισθώματος.

Για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» είχε διεξαχθεί πέρσι δύο φορές πλειοδοτική δημοπρασία χωρίς όμως να υπάρξει κανείς ενδιαφερόμενος. Το ποσό της πρώτης προσφοράς για την εκμίσθωση είχε οριστεί τότε στα 5.000 ευρώ το μήνα ενώ προβλεπόταν και καταβολή εγγύησης χρηματικού ποσού που θα αντιστοιχούσε σε 12 μηνιαία μισθώματα.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης ζήτησε τις απόψεις των συμβούλων για το θέμα ενώ ανέφερε: «Μετά τις δύο δημοπρασίες θα μπορούσαμε να κάνουμε απευθείας ανάθεση να έρθουμε σε μια διαπραγμάτευση. Να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή που να διερευνήσει το θέμα.

Όμως κρίναμε ότι πριν κάνουμε οτιδήποτε θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μία νέα δημοπρασία». Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία και το θέμα παραπέμπεται στην Οικονομική Επιτροπή για τον καθορισμό των νέων όρων και τον προσδιορισμό της ημερομηνίας της δημοπρασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ