Αναζητείται σανίδα σωτηρίας για τον Πτηνοτροφικό Άρτας

arta ptinot

arta ptinot

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται για μία ακόμη φορά ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός της Άρτας.. Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες στην Ήπειρο αναζητά λύση για την διάσωσή της, χωρίς αυτή την στιγμή να φαίνεται εύκολη και εφικτή η εξεύρεσή της.

Οι διαπραγματεύσεις με την Τράπεζα βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτό που προβάλλει πλέον ως μείζον θέμα είναι η εξασφάλιση λειτουργικού κέρδους δύο εκατομμυρίων, που αποτελεί και προαπαιτούμενο του εκκαθαριστή της πρώην ΑΤΕ ώστε να προχωρήσει η ρύθμιση για τις οφειλές των 33 εκατομμυρίων.

Η πρόταση για περικοπή μισθών απορρίφθηκε από τους εργαζόμενους του Πτηνοτροφικού μετά από μία μαραθώνια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε.

Η διοίκηση του Πτηνοτροφικού αναζητά διάφορες λύσεις σωτηρίας με τις προτάσεις για εξαγορά της επιχείρησης από την εταιρία Νιτσιάκος να παραμένει στο τραπέζι όπως και η πρότασή της με τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων “Πίνδος”.

Ο Πτηνοτροφικός της Άρτας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ταλανίζεται από τα οικονομικά προβλήματα, δεν παύει να αποτελεί έναν σημαντικό κρίκο στήριξης της τοπικής οικονομίας. Η διάσωσή του, είναι επιβεβλημένη καθώς η Ήπειρος δεν μπορεί να αντέξει ένα ακόμη λουκέτο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ