Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΔΕΥΑΙ

Για την ερχόμενη Δευτέρα αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ η οποία ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η αναβολή έγινε καθώς δεν υπήρχε απαρτία για τη συνεδρίαση στην οποία είχε προγραμματιστεί να συζητηθούν 47 περίπου θέματα, μεταξύ των οποίων και η ανάθεση του έργου του βιολογικού καθαρισμού.

Η συνεδρίαση είχε προκαλέσει την ανακοίνωση της παράταξης του Μωυσή Ελισάφ με την οποία ζητούσε ενημέρωση αλλά και συνεννόηση με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Η Δημοτική Αρχή απαντώντας με δική της ανακοίνωση σημείωνε ότι «η πόρτα του προέδρου της ΔΕΥΑΙ και δημάρχου είναι πάντα ανοιχτή και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της θητείας του».

Επί της ουσίας ανέφερε ότι τόσο η ΔΕΥΑΙ όσο και ολόκληρος ο Δήμος θα συνεχίσουν να παράγουν «μετεκλογικό» έργο ακριβώς όπως το επιβάλει η πορεία που είχαν όλο το διάστημα που άσκησαν υπεύθυνη διοίκηση.

«Σε ότι αφορά συγκεκριμένα τη ΔΕΥΑΙ τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται κινούνται πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας και για το καλό της Επιχείρησης και των πολιτών.

Ειδικά για το θέμα του Γενικού Διευθυντή το οποίο επαναφέρει η ανακοίνωση, επαναλαμβάνουμε ότι αυτή τη στιγμή εξελίσσεται διεκπεραιωτική διαδικασία με βάση την ομόφωνη πολιτική απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου της ΔΕΥΑΙ για την προκήρυξη της θέσης η οποία ελήφθη το 2017 και είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της.

Όπως κάναμε γνωστό με προηγούμενη ανακοίνωση, δεν υπάρχει καμία πολιτική σκοπιμότητα, ούτε ευθύνεται η ΔΕΥΑΙ για την καθυστέρηση των διαδικασιών που έφτασαν την υπόθεση να εκκρεμεί μέχρι σήμερα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ