Αναβλήθηκε η δίκη για τις κεραίες

keraiaΑναβλήθηκε από το Εφετείο των Ιωαννίνων η εκδίκαση της υπόθεσης απομάκρυνσης παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας από το 8ο Νηπιαγωγείο της Πρέβεζας. Η νέα δίκη προσδιορίστηκε για τις 20 Δεκεμβρίου του 2012. Αίτημα αναβολής υπέβαλλε μία από τις εμπλεκόμενες εταιρίες κινητής εταιρίας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι 20 κατηγορούμενοι ( ανάμεσά τους ο πρώην Δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας, ο νυν περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Ανατολιωτάκης, πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι φορείς) αφορούν μεταξύ άλλων φθορά ξένης περιουσίας ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Η απομάκρυνση της κεραίας πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 2008 από ταράτσα σπιτιού δίπλα στο 8ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας και κοντά στο Νοσοκομείο με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αντίστοιχες αποφάσεις φορέων.

Τις προηγούμενες μέρες συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες υπογραφές υποστήριξης από φορείς και πολίτες της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την συμπαράστασή τους ενώ ψήφισμα εξέδωσε και το Δημοτικό Συμβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ