Ανάβει τα φαναράκια η Πρέβεζα!

Mαγική θα είναι η παραμονή των Χριστουγέννων στην Πρέβεζα.

Στο  Χριστουγεννιάτικο Χωριό της  Χαράς στην Πλατεία Ανδρούτσου  θα “χτυπήσει΄’  σε γιορτινούς ρυθμούς η   καρδιά της πόλης.

Η γιορτή θα ξεκινήσει   από τις 12 το μεσημέρι όπου  την  παραλία  “θα αναστατώσει” με τον πιό μελωδικό τρόπο το νεανικό  συγκρότημα “Κρόταλα” από την Αρτα  το οποίο θα παίξει  Χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο μελωδίες.

Την  ίδια ώρα  θα βρίσκεται σε εξέλιξη η γιορτή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας μοιράζοντας πλούσια δώρα προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας.

Στις 6.30 το απόγευμα  όσοι επιθυμούν να δουν τις  ευχές τους να   ανεβαίνουν στον ουρανό και γιατί όχι να βγουν αληθινές,  αρκεί να βρίσκονται στην παραλία εκεί όπου ο Δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο του Ιστορικού Κέντρου  και τον Σύλλογο Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων  θα μοιράσει φαναράκια όπου ο καθένας θα μπορεί  να γράψει την ευχή του και  να την αφήσει να φύγει- μαζί με το φαναράκι του – στον  χριστουγεννιάτικο ουρανό.

Αμέσως μετά ο γνωστός αρτινός καλλιτέχνης Γιώργος Ζιώρης θα μας ταξιδέψει  με την μπάντα του   σε αγαπημένα ελληνικά , ξένα  και βέβαια  γιορτινά  τραγούδια (από  ρεμπέτικα μέχρι τζαζ) αποτυπωμένα  πάντα  μέσα από  την δική του  φρέσκια και  ανατρεπτική ματιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ