Αναβαθμίζεται το Δημοτικό Στάδιο

STADIOΤο Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας – Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού Δήμου Αρταίων» υλοποιώντας την πολιτική του πρόθεση και τον προγραμματισμό του για την αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου, απέστειλε έγγραφο προς την Περιφέρεια με το οποίο ζήτησε την ένταξη του νέου έργου για την «Ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Δήμου Αρταίων» (ηλεκτροφωτισμό, κατασκευή ταρτάν, χλοοτάπητα, αποδυτήρια) συνολικού ποσού 320.000 ευρώ.

Η Περιφέρεια διαβίβασε το αίτημα στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Κατόπιν αυτών, με συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Αρταίων το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ενέκρινε την ένταξη του έργου αυτού στο πρόγραμμά του ώστε πλέον ο Δήμος μας και το Νομικό Πρόσωπο να προβούν στην υλοποίησή του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης δήλωσε τα εξής: «Στόχος μας είναι η αναβάθμιση όλων των αθλητικών υποδομών που υπάρχουν στο Δήμο μας, η ανάπτυξη και ενίσχυση του αθλητισμού, τόσο του επαγγελματικού όσο και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ο Δήμος μας θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για την εξασφάλιση πόρων και για την αξιοποίηση προγραμμάτων βελτίωσης των αθλητικών υποδομών. Πολιτισμός, αθλητισμός και νεολαία συνιστούν βασικές μας προτεραιότητες και πάνω σ’ αυτό θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες. Ιδιαίτερα στην εποχή μας ο αθλητισμός είναι αναγκαιότητα και ένα από τα βασικά αντίδοτα στην κοινωνική απομόνωση, τόσο για τους μεγάλους όσο κυρίως για τους νέους και τα παιδιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ