Αναταράξεων συνέχεια… Τσάγκας μηνύει Γκόντα

TSAGKAS_KOSTASΣε περίοδο σοβαρών κλυδωνισμών και έντονης εσωστρέφειας εισέρχεται η παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας.

Η απόφαση του δημοτικού συμβούλου Κώστα Τσάγκα να προχωρήσει στην ανεξαρτητοποίησή του προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα την απόφασή του να κατέλθει υποψήφιος με άλλη παράταξη σίγουρα δεν αφήνει αλώβητη την μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Γκόντας θέλοντας να μειώσει την κίνηση Τσάγκα δήλωσε ότι ουσιαστικά είχε διαγραφεί από την παράταξη το προηγούμενο βράδυ. Μάλιστα απέδωσε την απόφαση αυτή στα ταπεινά κίνητρα του κ. Τσάγκα, υποστηρίζοντας ότι διόρισε στο Πνευματικό Κέντρο συγγενικό του πρόσωπο.

Αυτό διαψεύστηκε με ανακοίνωση της Διοίκησης του Πνευματικού Κέντρου ενώ ο κ. Τσάγκας απειλεί ακόμη και να μηνύσει τον Νίκο Γκόντα για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι αναταράξεις στο εσωτερικό της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας είναι αναπόφευκτες την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για τη δημιουργία νέας κίνησης στο χώρο της κεντροδεξιάς με επικεφαλής τον πρώην αντιδήμαρχο Ιωαννίνων Γιάννη Ναυρούζογλου.

Ο κ. Κώστας Τσάγκας μετά τις δηλώσεις που έκανε κατά τη συνεδρίαση της Κυριακάτικης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου δεν επανήλθε, φαίνεται όμως ότι συνομιλεί με αρκετά μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας και μελετά τον χρόνο και τον τρόπο κατά τους οποίους θα επανέλθει.

Στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Πνευματικού Κέντρου με την οποία απαντά στις δηλώσεις του Νίκου Γκόντα σημειώνεται: «Η Διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Νεολαίας και Άθλησης δεν έχει καμία πρόθεση να παρέμβει στα εσωτερικά ζητήματα και προβλήματα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας. Έχει υποχρέωση όμως να αποκαταστήσει την αλήθεια προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων.

Το ζήτημα της αντικατάστασης δύο ΑμΕΑ έχει τεθεί πολλάκις στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχει απαντηθεί με σαφήνεια από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μωυσή Ελισάφ.

Η αντικατάσταση έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης ( με μόνη εξαίρεση τον εκπρόσωπο των εργαζομένων) κι αφού εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι και τα προβλήματα που είχαν ανακύψει.

Με πλήρη διαφάνεια το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην πρόσληψη ενός εργαζομένου (ΑμΕΑ) ,καθώς έκρινε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις αυξημένες ανάγκες της επιχείρησης.

Η συγκεκριμένη υπάλληλος ουδεμία συγγενική σχέση έχει με τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Τσάγκα.

Η διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης έχει αποδείξει ότι λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας δυσκολεύεται να το κατανοήσει καθώς έχει μάθει να κρίνει εξ ιδίων.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σήμερα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση λόγω των σοβαρών προβλημάτων αποσύνθεσης της παράταξής του. Όμως οφείλει να αφήσει έξω από αυτά τη Διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ