Αναστέλλει τη λειτουργία του επώνυμο μαγαζί της Πρέβεζας

kourdisto portokali

Ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά στέκια της Πρέβεζας αναστέλλει την λειτουργία του, ένδειξη της δύσκολης κατάστασης που διέρχεται ο κλάδος της εστίασης.

Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» αποτελούσε ένα από τα σημεία αναφοράς στην καλοκαιρινή διασκέδαση.

Η διεύθυνση του καταστήματος ωστόσο ανακοίνωση την αναστολή λειτουργίας καθώς οι συνθήκες με την πανδημία και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί δεν επιτρέπουν σε μεγάλες εποχικές επιχειρήσεις την ομαλή λειτουργία.

Η αναστολή λειτουργία έχει άμεσες συνέπειες στην τοπική κοινωνία καθώς 26 εργαζόμενοι της επιχείρησης μένουν χωρίς μεροκάματο.

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες η Διεύθυνση του καταστήματος «Κουρδιστό Πορτοκάλι», εξαντλώντας κάθε δυνατότητα κατέληξε πως δεν μπορεί να λειτουργήσει, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, αφού πρόκειται για επιχείρηση που βασίζεται στην προσέλευση του κόσμου.

Η συγκέντρωση πλήθους έξω από το κατάστημα και η απαγόρευση εισόδου, με βάση τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί, δημιουργεί ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα το οποίο όχι μόνο δεν είναι διαχειρίσιμο, αλλά και δεν ευνοεί την επιχειρηματικότητα.

Με γνώμονα την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό αλλά και τον σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας, λάβαμε την απόφαση για προσωρινή αναστολή του καταστήματος.

Ζητούμε συγνώμη απ όλους γι αυτή την εξέλιξη την οποία δεν προκαλέσαμε αλλά και ούτε επιδιώξαμε.

Αντιθέτως καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε, εβδομάδες πριν, στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις που επιβάλλονται, για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Ζητούμε επίσης συγνώμη στους 26 εργαζόμενους, αντιλαμβανόμενοι την ανησυχία και την αγωνία τους, διαβεβαιώνοντας τους πως εξαντλήσαμε κάθε δυνατό περιθώριο εξεύρεσης λύσης για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης.

Με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά τέτοιου είδους επιχειρήσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ