Ανάστατος ο Δήμος Σουλίου από το κλείσιμο υπηρεσιών

MPRAIMHΜε τη Δήμαρχο Σταυρούλα Μπραϊμη- Μπότση και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Σουλίου, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο, ενώ η Δήμαρχος έθεσε στον Περιφερειάρχη και το πρόβλημα που προκαλείται στην περιοχή από την αποδυνάμωση της από κρατικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα από την κατάργηση του καταστήματος του ΙΚΑ που λειτουργεί μέχρι σήμερα στην Παραμυθιά.

Το θέμα όπως είναι γνωστό συζητήθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο στο ομόφωνα ψήφισμα που εξέδωσε τονίζει: «1. Την επαναλειτουργία της δημόσιας οικονομικής υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) Παραμυθιάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξυπηρέτησης των δημοτών.

Ο Δήμος είναι αποφασισμένος να παραχωρήσει χώρο στέγασης στην ανωτέρω υπηρεσία.

2.Την ανάκληση της απόφασης αναστολής λειτουργίας του παραρτήματος ΙΚΑ Παραμυθιάς και τη συνέχιση της λειτουργίας του με την υπάρχουσα κατάσταση.

3.Για τον Δήμο Σουλίου αποτελεί αιτία πολέμου οποιαδήποτε ακόμη και σκέψη αναστολής ή συγχώνευσης υπηρεσιών που τόσο πολύ είναι απαραίτητες για τους δημότες μας.

4.Η αφόρητη πίεση και αγανάκτηση που δεχόμαστε από τους δημότες, μας αναγκάζουν να ζητήσουμε την υλοποίηση των τριών (3) παραπάνω αιτημάτων το αργότερο μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2012.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ