Άναψαν τα αίματα στην Ηγουμενίτσα..

dimotiko igoumenitsas

Από το Δημοτικό Συμβούλιο στις δημόσιες ανακοινώσεις πέρασε η αντιπαράθεση μεταξύ της αντιδημάρχου Χριστίνας Τζέλλου με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννη Γόγολο.

Ο Γιάννης Γόγολος στην τελευταία συνεδρίαση μίλησε για «αντιδήμαρχο γλάστρα» αποδίδοντας τον χαρακτηρισμό στις ελάχιστες αρμοδιότητες που έχουν παραχωρηθεί στην ίδια καθώς μοιράζεται την θέση του αντιδημάρχου με τον κ. Γκόλια.

Η αντίδραση ήταν άμεση από την κ. Τζέλλου και τον Δήμαρχο, ο Γιάννης Γόγολος ζήτησε συγνώμη και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Ωστόσο μερικές μέρες μετά το επανέφερε η κ. Τζέλλου με ανακοίνωσή της επιχειρώντας αυτή την φορά να παρουσιάσει τον σχολιασμό του Γιάννη Γόγολου ως επίθεση προς το γυναικείο φύλο.

«Του απαντώ ως γυναίκα, εκφράζοντας μάλιστα πολλές άλλες που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου και μου εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για όσα ακούστηκαν εκεί.

Διότι η τοποθέτησή του, όπως πολύ εύκολα αντιλαμβάνεται όποιος την παρακολούθησε, προσβάλλει και στρέφεται ενάντια, όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε κάθε γυναίκα.

Ενάντια σε κάθε μία από εμάς που προσπαθεί να σταθεί και να ανταπεξέλθει με αξιοπρέπεια στις απαιτήσεις ενός ανδροκρατούμενου χώρου και που, στην προσπάθεια αυτή, είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίζει, αλλά όχι και να ανέχεται, τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Χαρακτηρισμούς που συντηρούν ακόμη και στις μέρες μας έμφυλα στερεότυπα και συμπεριφορές μιας άλλης εποχής» αναφέρει η αντιδήμαρχος.

Η απάντηση του Γιάννη Γόγολου ήταν άμεση και σε αυτή τονίζει ότι η κριτική του ήταν πάντα πολιτική.

«Το συμπέρασμα ότι η τοποθέτησή μου προσβάλει το γυναικείο φύλο, ανάγεται στη σφαίρα της πολιτικής φαντασίας της Αντιδημάρχου κ. Τζέλλου.

Η έμφυλη ανισότητα εκ μέρους μου στην οποία αναφέρεται, είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει ευήκοα ώτα στο γυναικείο φύλο με μια γενίκευση χωρίς ουσία.

Η προσπάθεια μετάθεσης του σημαντικού εκ μέρους της, δεν μπορεί να αποκρύψει το οικονομικό “βόλεμα” της κ. Αντιδημάχου, η οποία επιβραβεύτηκε για την επιτυχημένη θητεία της ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτισμού (sic).

“Η ωραία κοιμωμένη” είναι η πρότασή μου για ταινία απόψε στην TV» καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ