Αναπάντεχη συνάντηση.. Τουρίστες από το Ισραήλ πρόσωπο με πρόσωπο με την αρκούδα!

Μία μοναδική… συνάντηση είχε στα βουνά της Ηπείρου, γκρουπ τουριστών από το Ισραήλ, που κάνει καλοκαιρινές διακοπές και διαμένει στο Μέτσοβο. Λάτρεις του ποδηλάτου οι περισσότεροι, έκαναν μία από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές που βρίσκεται μεταξύ Βωβούσας και Μετσόβου. Την ώρα που βρίσκονταν στην περιοχή Τσούκα Ρόσα, είχαν την αναπάντεχη συνάντηση με μία από τις αρκούδες που ζουν στον βιότοπο του Εθνικού Δρυμού.

Ένας από τους τουρίστες, άφησε για λίγο το ποδήλατό του και απαθανάτισε το πανέμορφο ζώο, το οποίο δεν έδειξε να ενοχλείται από την ανθρώπινη παρουσία δίπλα του!

Η ομάδα γύρισε ενθουσιασμένη στο ξενοδοχείο που διαμένει, όπως δήλωσε στο Epiruspost ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας Στέργιος Κασσάρος και επιθυμία της ήταν να ξανακάνει την ίδια διαδρομή!

Η ομάδα αποτελούνταν από 15 Ισραηλινούς που επέλεξαν να κινηθούν με τα ποδήλατά τους μεταξύ Μετσόβου και Βωβούσας… Ομάδα από οκτώ Γάλλους ποδηλάτες είχε επιλέξει μια άλλη διαδρομή, εξ ίσου όμορφη, αλλά δεν έτυχε να έχει μία ανάλογη συνάντηση!

“Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε έντονο ενδιαφέρον στο κομμάτι του ποδηλατικού τουρισμού. Ειδικά από ξένους επισκέπτες… Μένουν άφωνοι από τις ομορφιές που αντικρίζουν. Διασχίζοντας τα βουνά της Πίνδου, μέσα στην φύση, μακριά από τον θόρυβο των πόλεων γίνονται ένα με την πανίδα και την χλωρίδα της περιοχής και αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για το τουριστικό προιόν της Ηπείρου”, επεσήμανε ο κ. Κασσάρος, ο οποίος είναι σε καθημερινή επαφή με γκρουπ ξένων τουριστών!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ