Ανανέωση αδειών στα κυνηγετικά για να αποφευχθούν μπελάδες!

kinigos

Μεγάλος εκτιμάται ότι είναι ο αριθμός των κυνηγετικών όπλων που οι κάτοχοί τους δεν έχουν μεριμνήσει για την ανανέωση της άδειας κατοχής.

Αυτός είναι και ο λόγος όπου η Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου με ανακοίνωσή της σπεύδει να υπενθυμίσει την συγκεκριμένη υποχρέωση ώστε να αποφευχθούν άλλοι μπελάδες.

Σημειώνεται ότι για τη μη έγκαιρη ανανέωση της άδειας κατοχής κυνηγητικού όπλου προβλέπονται ποινικές κυρώσεις και κατάσχεση του όπλου.

Οι υπόχρεοι παρακαλούνται να αποταθούν άμεσα στις κατά τόπους αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες προς αποφυγή των συνεπειών του νόμου και της συνακόλουθης ταλαιπωρίας τους.

Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί από τους νόμιμους κληρονόμους θανόντων που ήταν κάτοχοι κυνηγητικών όπλων και η κυριότητά τους έχει περιέλθει σε αυτούς, ώστε να προβούν στην τακτοποίηση των σχετικών αδειών.

Στοιχεία επικοινωνίας με τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες είναι διαθέσιμα ανά νομό στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα «Επικοινωνία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ