Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Νίκος Γκόντας!

Ο κύβος ερρίφθη… Ο Νίκος Γκόντας με τον πλέον επίσημο τρόπο ανακοίνωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Ιωαννίνων, εξέλιξη που βάζει φωτιά στο γαλάζιο στρατόπεδο των Ιωαννίνων. Ο επί οκτώ χρόνια δήμαρχος και στη συνέχεια επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, έκανε γνωστή την απόφασή του με γραπτή του δήλωση και παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν από κορυφαίους παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας μέχρι και την τελευταία στιγμή. Η απόφαση του Νίκου Γκόντα, αναμενόμενη για όσους γνωρίζουν τον πρώην δήμαρχο, δίνει νέα τροπή στο προεκλογικό σκηνικό.

Δεν πρέπει να διαφεύγει κανενός το γεγονός ότι ο Νίκος Γκόντας ηγείται μιας παράταξης που παραμένει δομημένη και με πλειάδα στελεχών στην πόλη και την περιφέρεια.

Άλλωστε πέρα από την δημοτική ομάδα, δεκάδες ήταν τα μέλη της παράταξης, ειδικά στα τοπικά συμβούλια που ανέμεναν την απόφαση του πρώην δημάρχου.

Ο Νίκος Γκόντας την γνωστοποίησε με μία λιτή ανακοίνωση. Σε αυτή αναφέρει:

«Σεβόμενος το έργο και την διαχρονική προσφορά της παράταξής μας στην πόλη, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Ιωαννίνων.

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους καλό αγώνα επ αγαθώ του τόπου μας.

Υπάρχουν πολλά και μεγάλα θέματα και προβλήματα στον τόπο μας στα οποία μπορούμε να συμπορευτούμε.

Άλλωστε το επιβάλλει το συμφέρον της πόλης μας και των συμπολιτών μας”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ