Αναγνωρίστηκε η Εθνική Διεπαγγελματική για τη φέτα

feta n

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση αναγνωρίστηκε με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση για τη φέτα.

Ο Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Γιάννης Βιτάλης σε δήλωσή του αναφέρει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς μπορώ να σας αναγγείλω ότι οι κόποι, οι προσπάθειες και η πίεση τόσων ετών, ακόμα και πριν τη δική μου ανάληψη καθηκόντων, απέδωσαν σήμερα την αναγνώριση της ΕΔΟΦ.

Σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα με πίστη στο όραμα μας, πάντα με ενωτικό χαρακτήρα απωθώντας ζιζάνια διχασμού. Εξ αρχής στόχευα να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών σας και της εντολής που μου δώσατε να ολοκληρώσω κάτι που επί 15 χρόνια παλινδρομούσε και τελμάτωνε.

Μαζί καταφέραμε να αντιστρέψουμε το «ελληνικό» στερεότυπο «Αυτό Δεν γίνεται» σε «Και όμως γίνεται!». Όμως, θέλω να τονίσω, ότι μπορεί να κάναμε την παρουσία μας αισθητή και χρήσιμη, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα ακόμα και πριν την αναγνώρισή μας αλλά μπροστά μας έχουμε δρόμο και αγώνα. Έτσι και θα συνεχίσουμε.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του ΣΕΒΓΑΠ, κ. Χ. Αποστολόπουλο για την μέγιστη συμβολή του. Τον Αντιπρόεδρο της ΔΟΦ κ. Μ. Τζιότζο εκ των πρωτεργατών. Τον κ. Νίκο Παλάσκα. Τον καθηγητή κ. Ανυφαντάκη για την αμέριστη βοήθεια. Όλους εσάς, τους φορείς, τα μέλη, έναν έναν ξεχωριστά. Όσους συμμετέχουν στην ΕΔΟΦ.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την Υφυπουργό κ. Φωτεινή Αραμπατζή για την αποτελεσματικότητα της στην ολοκλήρωση του έργου μας». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ