Κερδίστε με την Amita Motion.. Πρεμιέρα στα Γιάννινα

AMITA MOSIONΗ Amita Motion παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα νέο μουσικό concept, το Positive Midnight Sessions και προσκαλεί τους fans της να ζήσουν από κοντά την πιο Θετική Μεταμεσονύκτια Εμπειρία.

Το Positive Midnight Sessions είναι γεγονός και προσφέρει 3 μεταμεσονύχτιες exclusive συναυλίες, καθώς μόνο τα μέλη που θα δηλώσουν συμμετοχή στο tab του “Positive Midnight Sessions” στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο Facebook (https://www.facebook.com/amitamotion/app_673389959374551), μπορούν να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για να δουν Live τις πιο exclusive συναυλίες!

 

Η έναρξη κάθε συναυλίας είναι πάντα τα μεσάνυχτα, γιατί η θετική ενέργεια δε σταματά ποτέ!

Το πρώτο Positive Midnight Session πραγματοποιείται στις 4 Απριλίου στα Ιωάννινα με τους Imam Baildi. Ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί το live θα ανακοινωθεί μόνο στους νικητές λίγες ημέρες πριν την έναρξη της συναυλίας!

Η Amita Motion δίνει την ευκαιρία σε όσους δε μπορέσουν να παρευρεθούν από κοντά στη συναυλία των Imam Baildi να την παρακολουθήσουν μέσω live streaming στο επίσημο YouTube κανάλι της Amita Motion!

Τα επόμενα Positive Midnight Sessions πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα με μοναδικούς καλλιτέχνες. Stay tuned στην σελίδα της Amita Motion στο Facebook (https://www.facebook.com/amitamotion), όπου θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα επόμενα Postitive Midnight Sessions!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ