Άλλοι περίμεναν τηλέφωνο κι αλλού χτύπησε….

ND1Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά είναι πλέον γνωστή. Μέχρι να ανακοινωθεί όμως πολλοί κινδύνευσαν με εγκεφαλικά!

Άλλοι πάλι έσπευδαν να διαδίδουν από το πρωί χθες, ότι περιμένουν ανά πάσα στιγμή τηλέφωνο από τον Πρωθυπουργό και συμπλήρωναν ότι θα σκεφτούν πολύ για την απάντηση που θα δώσουν.

Λογικό…..Γιατί όταν ο άνθρωπος θέτει υψηλούς στόχους, που αγγίζουν την κορυφή της Ευρώπης, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο ή με κάτι που δεν θα είναι ανάλογο των προσδοκιών.

Έμειναν βέβαια να περιμένουν καθώς το τηλέφωνο δεν χτύπησε και όταν χτύπησε στην άλλη άκρη της γραμμής δεν ήταν ο Σαμαράς.

Πολλοί είχαν βέβαιη την υπουργοποίηση του Κώστα Τασούλα, καθώς επί μακρόν αποτελούσε ένα από τα πρόσωπα του πρωινού καφέ στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Με την διαφορά ότι σε μία κρίσιμη στιγμή έκανε λάθος εκτίμηση. Όταν κατατέθηκε προς ψήφιση η δανειακή σύμβαση ο κ. Τασούλας υποτίμησε τις αντιδράσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας πιστεύοντας ότι τα «όχι» περιορίζονται σε τρία ή τέσσερα. Αυτά ήταν πάνω από είκοσι και το ένα τρίτο της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ διαγράφηκε.

Κάπως έτσι προέκυψαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου, που όχι μόνο στέρησαν μεγάλο ποσοστό από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά της αφαίρεσαν κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται αυτοδυναμία.

Η πολιτική είναι πολύ σκληρή και ενίοτε τα λάθη πληρώνονται.

Έτσι λοιπόν τα αναμενόμενα τηλεφωνήματα δεν έγιναν. Αλλού χτύπησαν και βέβαια πολλά αλλάζουν στο τοπικό γαλάζιο στρατόπεδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ