Άλλη μια μέρα άκαρπων ερευνών… Κανένα ίχνος του 20χρονου Βαγγέλη

GALAKSX2

GALAKSX2Ένα ένα αξιολογεί τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, προκειμένου να ρίξει φως στο θρίλερ της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε και σήμερα σε κρίσιμα σημεία του περιβάλλοντος χώρου της Γαλακτοκομικής Σχολής δεν απέδωσε κανένα καινούριο στοιχείο, ικανό να φωτίσει την υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του αστυνομικού τμήματος Κατσικάς, που διεξάγουν την έρευνα, αξιολογούν κάθε πληροφορία που φτάνει, ενώ την Τρίτη αναμένεται να φτάσει στα Ιωάννινα κλιμάκιο ειδικών από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετάσχουν στις έρευνες, καθώς εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

GALAKSX1Ο νεαρός σπουδαστής, χάθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου. Δέκα ολόκληρες ημέρες εντατικών ερευνών δεν αποκάλυψαν το παραμικρό από τα ίχνη του.

Πληροφορίες δε που ήθελαν το νεαρό σπουδαστή να έχει κινηθεί προς τη Βόρεια Ελλάδα ή το Αγρίνιο, έχουν ελεγχθεί και αποδείχθηκε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βγήκε από το δωμάτιο, όπου διαμένει με συμφοιτητή του, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της προπερασμένης Παρασκευής. Πήρε μαζί του τα κλειδιά του δωματίου, ενώ ήταν ελαφριά ντυμένος παρά το τσουχτερό κρύο. Όταν, αργά το απόγευμα, τον αναζήτησε η μητέρα του εκείνος δεν απάντησε στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και να ενημερώσει την αστυνομία.

Οι πιο αξιόπιστες πληροφορίες που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ότι στις 13:50 της ίδιας μέρας αγόρασε από περίπτερο, που βρίσκεται απέναντι από τη Γαλακτοκομική, εισιτήριο και πως συμφοιτήτριά του τον είδε στους χώρους της σχολής μία ώρα αργότερα.

Ωστόσο, χωρίς αποτέλεσμα είναι οι ενέργειες των αστυνομικών, που αναζητούν τη φιγούρα του μέσα από το οπτικό υλικό των καμερών ασφαλείας, που υπάρχουν σε διαφορές επιχειρήσεις της περιοχής.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, σύμφωνα με την Αστυνομία δεν προκύπτει κάτι επιλήψιμο.

GALAKSX3Αξιωματικοί της Ασφάλειας επικεντρώνουν ιδιαίτερα τις έρευνες μέσα στη σχολή, γιατί εκεί πιστεύουν ότι υπάρχει και το κλειδί του μυστηρίου.

Αξιοσημείωτο είναι πως κατά καιρούς διαδραματίζονταν λεκτικά και άλλα επεισόδια ανάμεσα σε φοιτητές κυρίως από την Κρήτη, και πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, νεαρός ηπίων τόνων, πολλές φορές προκλήθηκε και έπεσε θύμα του εκφοβισμού τους.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ