Άλλες 160 χιλιάδες για την αποκατάσταση στάβλων στα χωριά Ζηρού και Άρτας

stavlos kamena

Άλλες 160 χιλιάδες ενέκρινε η Περιφερειακή Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της Τρίτης προκειμένου να αποπερατωθούν οι εργασίες αποκατάστασης σταβλικών εγκαταστάσεων στις περιοχές των Δήμων Ζηρού και Άρτας που επλήγησαν από τις φωτιές.

Η Περιφέρεια έχει διαθέσει μέχρι τώρα μισό εκατομμύριο για να προχωρήσουν οι εργασίες κατά την διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε ότι οι ζημιές τελικά είναι περισσότερες από όσες αρχικά είχαν εκτιμηθεί.

Με το επιπλέον ποσό εκτιμάται ότι θα γίνει η αποκατάσταση όλων των μονάδων, όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

Προς το παρόν απολογιστικά στοιχεία για τον αριθμό των μονάδων που γίνεται αποκατάσταση δεν δόθηκαν. Ο Περιφερειάρχης ωστόσο δεσμεύτηκε πως με την ολοκλήρωση των εργασιών θα κατατεθούν πλήρη στοιχεία προς ενημέρωση όλων.