Αλλάζουν οι στάσεις σε 21 σημεία

Σε 21 σημεία του Δήμου Ιωαννιτών θα αλλάξουν οι στάσεις του Αστικού καθώς οι υφιστάμενες παρουσιάζουν πολύ σοβαρά προβλήματα.

Η απόφαση ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα. Ήδη η προμήθεια, ύψους 55 χιλιάδων ευρώ έχει ολοκληρωθεί.

Τα νέα στέγαστρα θα είναι τριών τύπων και η επιλογή τοποθέτησης γίνεται με βάση το πλάτος του πεζοδρομίου σε κάθε σημείο.  Όπως τονίστηκε θα παρέχουν την απαραίτητη προστασία στους χρήστες των αστικών συγκοινωνιών από τις καιρικές συνθήκες και θα εξασφαλίζουν ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Όλες δε θα διαθέτουν παγκάκι και κάδο απορριμμάτων.

Οι στάσεις που θα αντικατασταθούν είναι οι ακόλουθες: Οδός Μπιζανίου σε Σταθμαρχείο και πιάτσα, Λεωφόρος Δωδώνης στο Δικαστικό,  στην Ακαδημία, στην Στρατολογία και στη Δομπόλη, Ναπολέοντος Ζέρβα στην πιάτσα ταξί, Οδός Θεοδωρίδη στην πλατεία της Ανατολής, στο  Ρολόι, Βενιζέλου στο Στρατοδικείο, Δαγκλή στο παλιό πρακτορείο Αθηνών, Καπετάν Χασιώτη στα Ζευγάρια, Νιάρχου στα Τζάμπο, στην Ηλιόκαλη, στο Κουτσελιό, στη Νέα Ζωή, στον Κατσικά, στην Βασιλική, Ασημακοπούλου στάση Μασούτη, Νικοπόλεως στάση Βρυσούλα και στην Αμφιθέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ