Αλαλούμ στο Πανεπιστημιακό… Μήνυση στο διοικητή κι οργισμένη επίθεση Πολάκη στους δικαστές!

polakis fb

polakis fb

Στη σύλληψη του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κι ενός ακόμη διευθυντικού διοικητικού στελέχους, κατέληξε η δικαστική διαμάχη με έναν από τους εργολάβους που είχε προσφύγει δικαστικά κατά της λύσης των συμβάσεων και των 199 προσλήψεων προσωπικού για την στελέχωση των τομέων καθαριότητας και σίτισης.

Οι εξελίξεις αυτές προκάλεσαν ακόμη και την οργισμένη παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος τα βάζει με… Θεούς και δικαστές!

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν ο ένας εργολάβος, δια των δικηγόρων του Σωτήρη Κυβέλου και Χάρη Λαζάνη, προσέφυγαν στην δικαιοσύνη.

Πέραν των άλλων κατατέθηκε προσφυγή και στο διοικητικό δικαστήριο με την οποία ζητούνταν η προσωρινή αναστολή των προσλήψεων ωσότου γίνει η δίκη.

Η απόφαση ήταν θετική.

Το δικαστήριο «διατάσσει» την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που αφορούσε στην έκδοση της προκήρυξης για την πρόσληψη προσωπικού με ατομικές συμβάσεις για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας, εστίασης και σίτισης και την αναστολή της πρόσληψης.

Οι προσλήψεις ωστόσο έγιναν κανονικά με αποτέλεσμα σήμερα να υποβληθεί μήνυση σε βάρος του διοικητή του Νοσοκομείου Βασίλη Τσίκαρη για παράβαση δικαστικής απόφασης.

Ο κ. Τσίκαρης και ένα ακόμη διευθυντικό στέλεχος του Νοσοκομείου συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Και μέσα σε όλο αυτό το αλαλούμ που έχει προκληθεί, ήρθε και η παρέμβαση Παύλου Πολάκη, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ .
Το παρακράτος του παρελθόντος σε πλήρη δράση.
«Πριν λιγο με ειδοποίησαν οτι θελουν να συλλάβουν και να δικάσουν με αυτόφωρη διαδικασια το διοικητη του πανεπιστημιακού Ιωαννίνων Βαςιλη Τςικαρη μετα απο μήνυση του εργολάβου καθαριότητας που εκδιώχθηκε απο το νοσοκομείο και ανέλαβαν χθες υπηρεσία 170 εργαζόμενοι με συμβαςεις εργασίας .

Χθες ήρθε αποφαςη αςφαλιςτικων μέτρων απο καποιο δικαστή των Ιωαννίνων να σταματήσει η διαδικασια προςληψης των εργαζομένων και εκδίωξης του εργολάβου η οποία αποφαςη ομως ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ καθώς οι συμβαςεις εργασίας εχουν υπογράφει εδω και μερες!!!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ η διαδικασια εκδίωξης των εργολάβων που προσφέρει 25-30% εξοικονόμηση πόρων και την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι αμοιβονται με 250-300 ευρω περισσότερα απο πριν

ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !!!!!

Το λόγο εχει το υπουργείο δημοσιας τάξης και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

Ξέρουμε κάποιοι έχασαν πολλα μαύρα λεφτα αλλα αυτή ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !!!

ΥΓ τα σωματεία ,οι ενώσεις γιατρών ,η ΠΟΕΔΗΝ η ΟΕΝΓΕ ,τι θέση παίρνουν και τι κάνουν;;;;;;;;!!!!!!!!!».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ