Αλαλούμ με την ΕΕΤΑΑ.. Σε αναμονή τα αποτελέσματα για τους παιδικούς

paidikos news

Εντός της ημέρας αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ των παιδικών καθώς δεν ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ όπως αναμενόταν.

Η ΕΕΤΑΑ απέδωσε το γεγονός σε τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Εξ αιτίας αυτής της καθυστέρησης ο ΟΚΠΑΠΑ δεν θα ξεκινήσει σήμερα τις εγγραφές όπως είχε ανακοινωθεί.

Οι εγγραφές θα γίνουν τελικά την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρες από 07:30 π.μ. έως και 15:00 μ.μ. στον 2ο Παιδικό Σταθμό στην Πλατεία Πάργης.

Από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρες από 08:30 π.μ. έως και 14:30 μ.μ., η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους θα συνεχιστεί στην Διεύθυνση των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών,  Αβέρωφ 6,  2ος Όροφος.

Σχετικά με τους ωφελούμενους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠμεΑ του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» η κατάθεση voucher για την εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στο ΚΔΑΠμεΑ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Εθνικής Αντιστάσεως 6 (Περιοχή Καρδαμιτσίων) και ώρες από 9:00 π.μ έως και 16:00μ.μ.

Για την διαδικασία εγγραφής οι ωφελούμενοι γονείς πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένο το voucher καθώς και το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου και να γνωρίζουν τα κάτωθι:

1.            ΑΜΚΑ Παιδιού / ΑΜΚΑ Ωφελούμενου

2.            ΑΦΜ Ωφελούμενου

3.            Διεύθυνση Κατοικίας

4.            Τηλέφωνο

5.            Email

Η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους για την εγγραφή βρεφών – νηπίων θα γίνει σύμφωνα με την σειρά προσέλευσης των ωφελούμενων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ