Αλαφούζος- ΠΑΣ, στα άκρα η αντιπαράθεση

PAS_2012Θυγατρική ομάδα του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε tweet του στο Twitter ο Γιάννης Αλαφούζος εξαιτίας του δανεισμού ποδοσφαιριστών (κάνοντας έμμεση αναφορά στο παράδειγμα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, όπου απαγορεύεται ο δανεισμός παικτών μεταξύ ομάδων της μεγάλης κατηγορίας). Ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έγραψε τα εξής:

“Σήμερα άρχισε ο δανεισμός των παικτών του ΟΣΦΠ στις θυγατρικές Ατρόμητος και Γιάννενα. Δημιουργείται πάλι τεράστιο θέμα αξιοπιστίας. Είναι απαράδεκτο να δημιουργούνται πάλι συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού! Εξελίσσεται μια συνωμοσία σε βάρος του Παναθηναϊκού και άλλων ΠΑΕ.

Εμείς της Παναθηναϊκής συμμαχίας προειδοποιούμε ότι θα αντιδράσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα για να αποτρέψουμε νέα σημαδεμένα πρωταθλήματα”

Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν αίσθηση στα Γιάννινα και ειδικά στους φιλάθλους. Έτσι λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση – απάντηση με τον τίτλο “Θύμα παραπληροφόρησης ;”

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το εκτός πραγματικότητας και παιδαριώδους λογικής σχόλιο, του νεοφώτιστου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα κου Αλαφούζου για τον ΠΑΣ, με την ιδιότητα του μέλους τη Παναθηναϊκής συμμαχίας.

Ο κος Αλαφούζος προφανώς δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες για τους όρους απόκτησης των φετινών μεταγραφικών επιλογών της ομάδας μας, αλλά αν ήθελε θα μπορούσε να ενημερωθεί εύκολα για το ότι δεν έχει αποκτηθεί κανείς με τη μορφή δανεισμού.

Αν ο κος Αλαφούζος ενοχλείται που ποδοσφαιριστές του ΟΣΦΠ μεταγράφονται, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, σε άλλες ομάδες ας καταθέσει πρόταση στις αρμόδιες επιτροπές ώστε αμέσως μετά να κλείνουν οριστικά και την καριέρα τους.

Ο κος Αλαφούζος προφανώς έπεσε θύμα παραπληροφόρησης αλλά και άγνοιας. Αυτό όμως δεν τον δικαιολογεί για τον προσβλητικό για την ομάδα μας χαρακτήρα των δηλώσεών του και τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα.

Τέτοιου είδους δηλώσεις άλλωστε πέραν των προς στιγμή δημιουργίας εντυπώσεων, αφορμή μόνο για εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων μπορεί να αποτελέσουν στο άμεσο μέλλον, των οποίων θα φέρει την ευθύνη.

Επειδή «ού δύναται άλλους σώσαι, σώσει εαυτόν και Παναθηναϊκή Συμμαχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ