Ακόμη στο «περίμενε» για το επίδομα θέρμανσης

epidoma petrelaioun

epidoma petrelaioun

Το άνοιγμα των ειδικών εφαρμογών του Taxisnet περιμένουν οι φορολογούμενοι, προκειμένου αφενός να εκτυπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017… Και μπορεί οι αποφάσεις να οριστικοποιήθηκαν ωστόσο για το επίδομα θέρμανσης, θέμα που καίει πλέον τα νοικοκυριά, τελούν εν αναμονή των κυβερνητικών αποφάσεων.

Σε ό,τι αφορά το επίδομα θέρμανσης, η εφαρμογή θα ανοίξει μόλις εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση, με την οποία θα οριστικοποιούνται οι όροι κατανομής του.

Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει το ενδεχόμενο καλύτερης κατανομής του επιδόματος με βάση τις συγκεκριμένες κλιματολογικές συνθήκες της κάθε περιοχής ώστε να χορηγείται σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Μόλις εκδοθεί η υπουργική απόφαση θα ανοίξει και η σχετική εφαρμογή στο Taxisnet για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι σχεδόν 700.000 δικαιούχοι.

Η αίτηση για επίδομα πετρελαίου θέρμανσης θα μπορεί να υποβληθεί έως το τέλος Μαΐου του 2017 ωστόσο είναι άγνωστο πότε θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, παρότι έχουμε εισέλθει για τα καλά πλέον στον χειμώνα!
{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ