Ακόμη περιμένουν τον Δήμο οι κάτοικοι στο Μορφάτι..

morfati paz

morfati paz

Επί μακρόν περίμεναν έστω και μια μικρή παρέμβαση του Δήμου οι κάτοικοι στο Μορφάτι… Αφού αυτή δεν γινόταν, ανέλαβαν πρωτοβουλία.

Εθελοντικά λοιπόν καθαρίστηκε η νέα πλατεία και η παιδική χαρά του χωριών… Αξιέπαινη πρωτοβουλία, που θα πρέπει να προβληματίσει όλους εκείνους που έχουν την ευθύνη για τα μικρά και για αυτά που θεωρούνται αυτονόητα.

Με την πρωτοβουλία τους οι κάτοικοι, δεν θέλουν να απαλλάξουν την Δημοτική Αρχή αλλά να τις υπενθυμίσουν την υποχρέωση που έχει να παραδώσει επιτέλους ολοκληρωμένο το έργο της πλατείας… Άλλωστε πέρασαν πάνω από δύο χρόνια και ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα…

Αυτά που απέμειναν είναι ουσιαστικά μικροπαρεμβάσεις μικρού κόστους όπως σύνδεση με ρεύμα και νερό (οι εγκαταστάσεις υπάρχουν ήδη), επισκευές στα σπασμένα και επικίνδυνα αντικείμενα για τα παιδάκια και μετατόπιση της κεραίας του ΟΤΕ σε απόσταση όπως ορίζει ο Νόμος (υπάρχει μελέτη)!

Είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο ο δήμος Ηγουμενίτσας δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα στις συγκεκριμένες εργασίες, με αποτέλεσμα να εξαντλείται και η υπομονή των κατοίκων…

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ