Ακινητοποιούν ΙΧ και μοτοσικλέτες

AYTOKINHTO

AYTOKINHTOΠάνω από χίλιοι οδηγοί αυτοκινήτων και μοτοσικλετών προχώρησαν εντός του 2011 σε εφορία και Διεύθυνση Συγκοινωνιών σε δηλώσεις ακινησίας.

Ο βασικός λόγος είναι οικονομικός, καθώς όλα και περισσότεροι αδυνατούν πλέον να καλύψουν τα έξοδα τα οποία συνεχώς αυξάνουν.

Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία στην εφορία της Πρέβεζας κατέθεσαν δήλωση ακινησίας 726 κάτοχοι ΙΧ όταν το 2010 οι αιτήσεις ήταν 480. Αυξημένη όμως ήταν και η προσέλευση σε σχέση με το 2010 και στη διεύθυνση συγκοινωνιών, όπου κατέθεσαν δήλωση ακινησίας 240 ιδιοκτήτες φορτηγών.

Την ίδια στιγμή, άλλοι ιδιοκτήτες παρέδωσαν τα αυτοκίνητά τους στα κέντρα ανακύκλωσης, καταθέτοντας οριστικά τις πινακίδες του οχήματος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις υπηρεσιακών παραγόντων η κρίση έχει γονατίσει» πολλά ελληνικά νοικοκυριά και χιλιάδες πολίτες, αναγκάζονται πλέον να αλλάξουν συνήθειες χρόνων για να αντεπεξέλθουν στα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, ενώ στα γκισέ του τμήματος Αυτοκινήτων των ΔΟΥ έφτασαν άνθρωποι κάθε ηλικίας, κοινωνικής θέσης και επαγγέλματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ