Ακινητοποιημένα μέχρι τη Δευτέρα τα απορριμματοφόρα

APORRIMMATOFORAΣτα αμαξοστάσια τουλάχιστον έως τη Δευτέρα θα παραμείνουν τα απορριμματοφόρα, καθώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά των μέτρων, αλλά και του προϋπολογισμού, ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί την Κυριακή τα μεσάνυχτα.

Το πρωί της Παρασκευής οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας τους στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή. Λόγω της κινητοποίησης έκλεισαν δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους αποχώρησαν από την πλατεία Συντάγματος δίνοντας ραντεβού για τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ στη συνέχεια θα γίνει πορεία προς τη Βουλή.

Ο Δήμος Ιωαννιτών, με αφορμή το γεγονός αυτό, απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες, να αποφεύγουν την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους, καθώς είναι αδύνατη η αποκομιδή.

Ωσότου λήξει η απεργία, μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης, κρατώντας τα απορρίμματα στο σπίτι τους.

Ο Δήμος Ιωαννιτών, σε συνεννόηση και με τους εργαζόμενους εξυπηρετεί τις ημέρες της απεργίας, κρίσιμα σημεία, όπως είναι τα νοσοκομεία και τα σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ