Αιχμηρή απάντηση από το Νίκο Γκόντα

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους απαντά η παράταξη του Νίκου Γκόντα στην ανακοίνωση του Θωμά Μπέγκα με την οποία καυτηρίαζε την σύμπραξη της με την δημοτική αρχή.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». Δυστυχώς το επιβεβαιώνει σε όλο του το μέγεθος η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κ. Θ. Μπέγκα μετά την σύμπραξη των παρατάξεων στο Δήμο Ιωαννιτών.

Μια συμβουλή ταιριάζει αυτή τη στιγμή στα μέλη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα στον προηγούμενο Δήμαρχο. Όσο πιο νωρίς εμπεδώσουν τον νέο ρόλο στον οποίο τους έταξε ο Γιαννιώτικος λαός, τόσο καλύτερα γι’αυτόν και την παράταξή του.

Τα πέντε χρόνια της παντελούς ανυπαρξίας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, σηματοδοτούν τον βαθμό της παλαιότητας σκέψεων, οραμάτων και πράξεων. Ατυχής η σύγκριση των εποχών Γκόντα – Μπέγκα, η οποία επιχειρήθηκε από την πρώην Δημοτική Αρχή. Η εποχή Γκόντα θα μείνει στην ιστορία ως εποχή έργων σε αντίθεση με την εποχή Μπέγκα που θα μείνει ως η εποχή των μεγάλων λόγων, των φρούδων υποσχέσεων και του ανύπαρκτου έργου. Ας μη μιλούν λοιπόν «για σχοινί στο σπίτι κρεμασμένου!» Η πολιτική και η ψυχολογική ισορροπία επιβάλλονται, αν θέλουν να φανούν χρήσιμοι στην πόλη μας και στους δημότες. Όλα τα άλλα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ