Αίρονται οι κυκλοφοριακές απαγορεύσεις στο Νομό Ιωαννίνων

egnatia xioni fevrouarios

Στην άρση απαγορεύσεων κυκλοφορίας προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων. Έτσι πήραν πράσινο φως φορτηγά και νταλίκες που παρέμεναν εκτός Εγνατίας για αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με την απόφαση αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, επί του αυτοκινητοδρόμου Εγνατία Οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εντός της εδαφικής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων (από την 48,800 χ/θ –κόμβος Τύριας, έως και την 120,800 χ/θ-κόμβος Παναγιάς).

ii. Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στην Ε.Ο. Ιωαννίνων Τρικάλων από την περιοχή Πέραμα μέχρι το 53ο χλμ αυτής Μέτσοβο, καθώς και από την περιοχή του Μετσόβου μέχρι το 20ο χλμ Επαρχιακής οδού Μηλιάς-Μετσόβου-Γρεβενών.

iii. Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, από τα Ιωάννινα έως και το 105ο χλμ (όρια Ν. Καστοριάς).

iv. Αίρεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, σε όλο το ορεινό και ημιορεινό, εθνικό και επαρχιακό, οδικό δίκτυο του Νομού Ιωαννίνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ