Ηaig Yazdjian στον Πολυχώρο Αγορά

AGORA_POLYXOROSΗ μουσική της ανατολικής μεσογείου, συναντά τη jazz και τη rock. Το ούτι συνυπάρχει με την ηλεκτρική κιθάρα. Το αποτέλεσμα μοναδικό !

O Haig Yazdjian, ένας από τους σημαντικότερους μουσικο-συνθέτες και ερμηνευτές της ελληνικής σκηνής, κατάγεται από τη Συρία, αλλά ζει και εργάζεται στην Ελλάδα από το 1980. Έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές, καθώς και με σολίστες διεθνούς κύρους.

Μεταξύ αυτών ο Ν. Ξυδάκης, η Σ. Γιαννάτου, η Μ. Φαραντούρη, η Δ. Γαλάνη, η Έλ. Πασπαλά, η Ελ.Αρβανιτάκη όπως και η Loreena McKennitt, ο Ara Dinkjian, ο Theodosii Spassov κ.α.

Το νέο του group αποτελείται από εξαίρετους δεξιοτέχνες της ελληνικής σκηνής :

Το Νίκο Σιδηροκαστρίτη στα τύμπανα, το Γιάννη Κυριμκυρίδη στα πλήκτρα, το Γιάννη Αναστασάκη στην ηλεκτρική κιθάρα και στα εφέ, ενώ ο ίδιος ηγείται των μουσικών παίζοντας ούτι και τραγούδι.

Φιλικη συμμετοχη :ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Πρώτη ύλη για τις κοινές τους ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν τα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του Haig Yazdjian, όπως και παραδοσιακά της ανατολής διασκευασμένα με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Στις συναυλίες τους, ο αυθορμητισμός και η μαγεία της στιγμής είναι πάντα τα στοιχεία που ορίζουν τον τόνο, μετατρέποντας κάθε συναυλία σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι !

Εισοδος:10euro

Προσελευση κοινου 9:30

Τηλ.επικοινωνιας 2651079855

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ