Αιχμηρή απάντηση ΦΟΔΣΑ στο Αστικό ΚΤΕΛ

kalantzis nikos

Αιχμηρή απάντηση δίνει ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Νίκος Καλαντζής στον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Στέφανο Μουστακλή και τις καταγγελίες για φωτογραφικές διατάξεις στον διαγωνισμό για την ανάθεση λειτουργίας των Σταθμών Μεταφόρτωσης.

Ο κ. Καλαντζής υπερασπίζεται τους όρους του διαγωνισμού καθώς η διακήρυξη είναι αποτέλεσμα εξαντλητικού διαλόγου μεταξύ των αυτοδιοικητικών.

Υπογραμμίζει ότι το βασικό ζητούμενο είναι η άριστη λειτουργία του δικτύου των ΣΜΑ και κρίθηκε αναγκαίο ο ανάδοχος να έχει τεχνική εμπειρία και να πληροί τα αντίστοιχα επίπεδα οικονομικής και χρηματοοικονομικής επάρκειας.

Σημειώνει ότι η ανάθεση της υπηρεσίας αντιμετωπίζεται από τον ΦΟΔΣΑ ως σύνθετο έργο που όχι μόνο ξεφεύγει από τα στενά όρια των υπηρεσιών μεταφοράς απορριμμάτων αλλά απαιτεί τεχνική, λειτουργική και οικονομική επάρκεια, απαιτεί προμήθεια επιπλέον αναγκαίου κινητού εξοπλισμού και κυρίως απαιτεί συντονισμό ενεργειών και δράσεων σχεδόν σε όλη την έκταση της Ηπείρου.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ο επίλογος της απάντησης καθώς σε αυτόν ο κ. Καλαντζής σημειώνει «τι θα έπρεπε να απαντήσει το Διοικητικό Συμβούλιο ενός δημόσιου φορέα το οποίο εφάρμοσε όλες τις νόμιμες, δεοντολογικές και δημοκρατικές διαδικασίες, όταν εγκαλείται από έναν επιχειρηματικό όμιλο με το ερώτημα «γιατί δεν προσάρμοσες τη διακήρυξη του έργου- υπηρεσίας στα μέτρα μου»..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ