Αιχμές από τη Λέσχη Harley για ΟΛΗΓ και Λιμενικό

harley

Στον απόηχο της πανευρωπαικής συνάντησης των Λεσχών Harley Davidson που έγινε στο Δρέπανο, η Ελληνική Λέσχη με ανακοίνωσή της, λέει δημόσια μερικές πικρές αλήθειες.

Η Ελληνική Λέσχη λοιπόν ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν στην διοργάνωση όμως αφήνει σαφείς αιχμές για τον ΟΛΗΓ αλλά και για το Λιμενικό καθώς όσα είχαν συμφωνηθεί δεν τηρήθηκαν.

«Να μην παραλείψουμε να “ευχαριστήσουμε” τον ΟΛΗΓ που έλαμψε δια της απουσίας του, παρά τις διαβεβαιώσεις και τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει και παρά το ότι από τη μετακίνηση των επισκεπτών με τα πλοία, από και προς την Ιταλία, είχε άμεσα οικονομικά οφέλη» σημειώνει στην ανακοίνωση.

Η Λέσχη όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες του εξωτερικού στις αντίστοιχες εκδηλώσεις, φρόντισε πολύ καιρό πριν, από το 2019, να ενημερώσει τους φορείς μεμονωμένα αλλά και σε κοινές συναντήσεις (Δήμο, Περιφέρεια, ΟΛΗΓ, Αστυνομία, Λιμενικό, Επιμελητήριο κ.α) για τις ανάγκες που θα πρέπει να καλυφτούν στην πόλη και γενικότερα στην περιοχή και τον σωστό σχεδιασμό με τον οποίο θα εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες αλλά δεν θα διαταραχθεί η ζωή των κατοίκων της πόλης για τέσσερις ημέρες.

«Σαν Λέσχη είχαμε ενημερώσει ότι θα πρέπει οι καταστηματάρχες να προμηθευτούν κώνους και κατόπιν σχετικής άδειας από τον Δήμο Ηγουμενίτσας, να τους τοποθετήσουν έξω από τα καταστήματά τους έτσι ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση. Είναι γνωστό ότι οι αναβάτες Harley Davidson δεν αφήνουν σε μεγάλη απόσταση τις μηχανές τους. Πλην του ξενοδοχείου “Ακρόπολις” δεν είχε προμηθευτεί κανείς άλλος κώνους.

Επίσης δεν τηρήθηκαν οι απαγορεύσεις στάθμευσης οχημάτων όπως είχε ανακοινώσει το Λιμενικό.

Δεν υπήρξε μέριμνα για τις τέσσερις αυτές μέρες, να ρυθμιστεί το θέμα του parking των οχημάτων εντός της πόλης και όπως θα διαπιστώσατε πάρα πολλά αυτοκίνητα είχαν ως συνήθως παρκάρει μπροστά από όλα τα μαγαζιά, εμποδίζοντας τα Harley να σταματήσουν και να επισκεφτούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ηγουμενίτσα.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι οι επισκέπτες δεν είχαν κανέναν περιορισμό όσον αφορά τη μετακίνηση εκτός του χώρου της εκδήλωσης και κανένα περιορισμό για το που θα πάνε και που θα επιλέξουν να καθίσουν για φαγητό ή καφέ.

Απόδειξη ότι μετακινήθηκαν σε όλο τον νομό.

Ακόμη σαν διοργανωτές εγκαταστήσαμε με δικά μας έξοδα πάνω από 100 κινητές τουαλέτες και ντους, ένα υπερσύγχρονο μουσικό stage, τέντες, τραπέζια και άλλο απαραίτητο εξοπλισμό για την φιλοξενία τόσων πολλών επισκεπτών» σημειώνει στην ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ