Δυόμισι χρόνια αγνοούμενος… Χτυπά και πάλι omnibus Alert

alert tagkas

alert tagkas

Omnibus Alert χτυπά και πάλι για τον Κωνσταντίνο Τάγκα, τον αγνοούμενο των Ιωαννίνων από τον Ιούλιο του 2014.

Ο 55χρονος έχει εξαφανιστεί από τον Ιούλιο του 2014. Δυόμισι χρόνια μετά και παρά τις προσπάθειες της οικογένειάς του δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί.

Η γραμμή εξαφάνισης και η δημοσιοποίηση γίνεται με εισαγγελική εντολή.

Οι δικοί του άνθρωποι στην αρχή πίστεψαν πως έφυγε από την πόλη για να εργαστεί αλλού, μέχρι που βρήκαν τυχαία το αυτοκίνητο και τα στοιχεία του στο δρόμο… Το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί στην περιοχή της Περιβλέπτου.

Σε όλους έλεγε πως θα πήγαινε στην Κρήτη για να κερδίσει πολλά χρήματα και να παντρευτεί. Πιθανολογείται ότι διαμένει στο Ηράκλειο όμως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τους οικείους του, ενώ η ζωή του κινδυνεύει λόγω των προβλημάτων υγείας.

Μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή από ανθρώπους που τον γνωρίζουν, έλεγαν πως κινείται στην Αθήνα ταλαιπωρημένος και βρίσκει καταφύγιο σε εγκαταλειμένα αυτοκίνητα.

Κάτοικοι της περιοχής Περίβλεπτου Ιωαννίνων, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου τον Δεκέμβριο του 2014, είπαν πως κοιμόταν στο αμάξι του και τον έβλεπαν σχεδόν καθημερινά μέχρι και τα τέλη Ιουλίου.

Οι συγγενείς του 55χρονου άρχισαν να ανησυχούν για την τύχη του όταν εκείνος έπαψε να επικοινωνεί με τον αδελφό του στην Αθήνα στα τέλη Ιουλίου. Ο αγνοούμενος είχε πει στον ξάδελφο του ότι κάποιοι ήθελαν να τον μπλέξουν με δάνεια που θα τον έβαζαν να πάρει στο όνομα του.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ