Αγιασμός στον ΠΑΣ Γιάννινα

PAS_AGIASMOSΠραγματοποιήθηκε , σύσσωμης της οικογένειας του ΠΑΣ Γιάννινα και παρουσίας περίπου 350 φιλάθλων , ο αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ήταν όλοι εκεί στο πρώτο (επίσημο) ραντεβού αφού το παρόν έδωσαν μέλη του Δ.Σ , άνθρωποι από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα , φυσικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τα οποία πήραν μία μικρή γεύση από το τι εστί «ΠΑΣ Γιάννινα».

Ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης και φυσικά η ευχή που κυριαρχούσε ήταν και του χρόνου ο αγιασμός να βρει τον σύλλογο στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Το στίγμα τους ενόψει της νέας χρονιάς έδωσαν με δηλώσεις τους οι κ.κ Χριστοβασίλης και Χριστόπουλος με τον πρώτο να τονίζει «Είναι μία δύσκολη χρονιά. Πιστεύω η ομάδα θα καταφέρει να βρει τον δρόμο της γρήγορα. Πιστεύω όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Μετά τις εξελίξεις που είχαμε καθώς μας αφαιρέθηκε η άδεια την οποία αρχικά είχαμε εξασφαλίσει αναγκαστήκαμε να στραφούμε σε μικρά παιδιά τα οποία το τελευταίο περσινό εξάμηνο παρακολουθούσαμε.Πιστεύω θα κάνουμε ένα δυνατό σύνολο που θα ανταπεξέρθει στις δυσκολίες. Είμαστε σε αναζήτηση παικτών και σύντομα θα είμαστε σε θέση να έχουμε πλήρες ρόστερ.Οι μισές ομάδες περίπου είναι στην ίδια μοίρα. Θα είναι σαν δύο πρωταθλήματα σε ένα καθώς 2-3 ομάδες θα ξεχωρίσουν και υπόλοιποι θα είναι στην ίδια περίπου κλίμακα.»

Ερωτηθείς για τα γηπεδικά προβλήματα και αν προβλέπονται κάποιες βελτιώσεις δήλωσε

“Δεν υπάρχει συνεργασία με τους ανθρώπους την εφορίας σταδίου. Ελπίζω σύντομα να έχουμε αλλαγές ώστε να μπορούμε να διαπραγματευτούμε καλύτερα.”

Σε ερώτηση για τον αν τον πτοούν τα τελευταία γεγονότα απάντησε χαρακτηριστικά

«Δεν νομίζω. Από τις δυσκολίες βγαίνεις πάντα πιο σκληρός»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα , κ Χριστόπουλος τόνισε

«Πραγματικά ξεκινάει μία δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πάντα στην ζωή μας υπάρχει η λογική και το συναίσθημα. Πρέπει όλοι εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα , μέσα στην ομάδα και γύρω από την ομάδα να λειτουργήσουμε με το συναίσθημα. Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά ωστόσο η ομάδα έχει μία πολύ μεγάλη δυναμική. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και στο φινάλε εμείς θα είμαστε οι νικητές σε αυτό τον δύσκολο αγώνα.»

Από την πλευρά των παικτών δεν έγινε κάποια δήλωσε αφού αμέσως μετά τον αγιασμό ξεκίνησε η προπόνηση. Το σημερινό πρόγραμμα δεν ακολούθησε ο Χαράλαμπος Ταμπάσης ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο μικροπρόβλημα ύστερα από σύγκρουση που είχε σε προηγούμενη προπόνηση. Ατομικό ακολούθησε ο αρχηγός της ομάδας , Γιώργος Ντάσιος.

Παρόν και ο τεχνικός της Κ-20 , Γιάννης Τάτσης

ΠΗΓΗ: www.sportsioannina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ