Αγιασμοί σε συνθήκες κανονικότητας..

agiasmos1

Επιστροφή στα σχολεία για μικρούς και μεγάλους μαθητές. Οι μαθητές σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια γέμισαν τις σχολικές αυλές και δέχθηκαν τις ευχές όλων για πρόοδο και υγεία.

Τον Δήμο Ιωαννιτών εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου στον αγιασμό που έγινε στο συγκρότημα της Ακαδημίας.

Αντιδήμαρχοι και μέλη της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν σε αγιασμούς σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων τόσο στην πόλη όσο και στις Δημοτικές Ενότητες.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απευθυνόμενος στους μαθητές των σχολείων της Ακαδημίας μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου για καλή σχολική χρονιά και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα στα σχολεία καθόλη την διάρκεια του έτους για την επίλυση όποιου προβλήματος ανακύψει.

Στους μαθητές απευθύνθηκε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Τσαμπαλάς δίνοντας τις ευχές του ενώ έκανε γνωστό ότι άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανάπλαση του αύλειου χώρου της Ακαδημίας.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με γραπτή του δήλωση εύχεται «καλή χρονιά» σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

«Η φετινή χρονιά ξεκινά με συνθήκες κανονικότητας κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για όλους. Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι να ολοκληρωθεί με τις ίδιες συνθήκες, χωρίς να χρειαστούν μέτρα ή τηλεκπαίδευση. Η δια ζώσης διδασκαλία είναι κάτι που δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

«Εύχομαι στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας καλή χρονιά. Ο Δήμος θα είναι βρίσκεται δίπλα στα σχολεία και με συνεργασία θα αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα ανακύψει τους επόμενους μήνες και ειδικά τον χειμώνα που λόγω της γενικότερης κατάστασης και της ενεργειακής κρίσης αναμένεται να είναι δύσκολος» τόνισε ο κ. Ελισάφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ