Αγαπημένος εορταστικός προορισμός… Στα ύψη οι κρατήσεις!

Το απόλυτο αναμένεται να αγγίξουν οι κρατήσεις στα ξενοδοχειακά καταλύματα της περιοχής τις ημέρες των Χριστουγέννων ενώ σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα κινούνται για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα. Στην πόλη των Ιωαννίνων οι κρατήσεις ξεπερνούν ήδη το 80%. Σε εξ ίσου υψηλά επίπεδα κυμαίνονται οι κρατήσεις σε Ζαγόρι και Μέτσοβο ενώ δυναμικά μπαίνουν στις επιλογές των επισκεπτών τα Τζουμέρκα και η Κόνιτσα. Ο Νομός Ιωαννίνων, τα τελευταία χρόνια αποτελεί σε σταθερή βάση έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για τις ημέρες των εορτών, γεγονός που οφείλεται και στις στοχευμένες κινήσεις τουριστικής προβολής.

Οι περισσότερες κρατήσεις έχουν γίνει μέρες πριν, καθώς οι επισκέπτες αναζητούν και τις καλύτερες τιμές. Έτσι γνωρίζουν πόσο νωρίτερα κάνουν την επιλογή τους τόσο καλύτερη τιμή θα πετύχουν.

Παρόλα αυτά οι τιμές παραμένουν σε ικανοποιητικά επίπεδα τόσο στα ορεινά όσο και στην πόλη ενώ όσοι προγραμματίσουν το ταξίδι τους τις επόμενες ημέρες θα δυσκολευτούν για την εξεύρεση δωματίου, καθώς όλο και λιγοστεύουν αυτά που είναι προς διάθεση.

Η σημαντική άνοδος του τουριστικού ρεύματος οφείλεται ως ένα βαθμό και στο οδικό δίκτυο το οποίο προσφέρει πλέον εύκολη και ασφαλή πρόσβαση όσο και στην αύξηση των αεροπορικών πτήσεων και την διάθεση εισιτηρίων σε ικανοποιητικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ