Αγανάκτηση στο ΕΚΑΒ για την τιμωρία υπαλλήλου

Στέρηση αποδοχών δέκα ημερών επέβαλε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ σε εργαζόμενο της 7ης Περιφέρειας επειδή εξέφρασε την άποψή του στη μετακίνηση συναδέλφου του για την κάλυψη νησιωτικού τομέα.

Την καταγγελία κάνει ο Σύλλογος Εργαζομένων της Περιφέρειας σημειώνοντας ότι ο εν λόγω υπάλληλος είναι αναρμόδιος για την μετακίνηση οποιουδήποτε.

«Η απόφαση αυτή, εκτός από άδικη και υπερβολική, δείχνει μία μορφή εξουσίας που δεν συνάδει στην Υπηρεσία μας. Ο υπάλληλος που τιμωρήθηκε, ασκεί τα καθήκοντά του για τριάντα (30) έτη, χωρίς να δώσει κανένα δικαίωμα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον ευαίσθητο τομέα που όλοι υπηρετούμε. Η εξάντληση των ορίων της εξουσίας, σε ένα χαμηλόμισθο υπάλληλο, από έναν διορισμένο (υψηλόμισθο) Πρόεδρο, τις τελευταίες μέρες της Προεδρίας του, μόνο αγανάκτηση και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει. Ίσως με την αποχώρησή του, να ήθελε να δηλώσει την παρουσία του στη θέση του Προέδρου, μια και κατά τη διάρκεια της θητείας του «έλαμψε δια της απουσίας του». Το Σωματείο μας θα σταθεί δίπλα στον χρονοβόρο, ψυχοφθόρο και οικονομικά επιζήμιο αγώνα του συναδέλφου για οριστική δικαίωση», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ