Αυτοψίες για το σεισμό σε Λούρο και Ζάλογγο

Στη Δ.Ε Λούρου βρίσκεται κλιμάκιο του ΥΠΕΧΩΔΕ το οποίο θα πραγματοποιήσει αυτοψίες σε οικήματα που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό της 21ης Μαρτίου.

Όπως τόνισε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος το κλιμάκιο αύριο θα βρίσκεται στη Δ.Ε Ζαλόγγου προκειμένου να καταγράψει τις ζημιές που σημειώθηκαν και εκεί. Ο Δήμος, σύμφωνα με τον κ.Γεωργάκο , κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή για την αποκατάσταση των πληγέντων συγκροτώντας την επιτροπή που θα πραγματοποιήσει αυτοψίες και ζητώντας την κήρυξη των Δ.Ε Ζαλόγγου και Λούρου σε έκτακτη ανάγκη αίτημα που έκανε δεκτό η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

“Δεν χρειάζεται αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών αφού έχουμε στη διάθεσή τους τηλέφωνα εξυπηρέτησης για να δηλώνουν οτιδήποτε χρειαστούν” τονίζει ο κ.Γεωργάκος, ευελπιστώντας ότι με το σωστό συντονισμό και τις γρήγορες ενέργειες που έγιναν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της καταγραφής των ζημιών και εν συνεχεία της διάθεσης των προβλεπόμενων ενισχύσεων προς τους πληγέντες.Να θυμίσουμε τα τηλέφωνα που μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

Για τη Δ.Ε. Λούρου: 2682360257 (κα Μαρία Λελοβίτη)

Για τη Δ.Ε. Ζαλόγγου: 2682360449 (κα Γιώτα Γιαννακάκη)

Eπίσης η προθεσμία για την υποβολή των αιτημάτων λήγει ένα μήνα μετά το σεισμό δηλαδή στις 22 Απριλίου 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ