Αφίσες εναντίον της Εκκλησίας από άγνωστους… Έντονη αποδοκιμασία από την Μητρόπολη

afisa mitropoli1

afisa mitropoli1

Τις ημέρες που κορυφώνονταν το Θείο δράμα και την Κυριακή της Ανάστασης επέλεξαν άγνωστοι για να αναρτήσουν αφίσες σε πολλά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων ακόμη και στη Μητρόπολη, με περιεχόμενο εναντίον της Εκκλησίας.

Στην αφίσα παρουσιάζονται παραμορφωμένα πρόσωπα της τοπικής εκκλησίας και ακολουθεί ένα μεγάλο κείμενο κάτω από τον τίτλο «ιερά εκκλησιαστική μαφία της Ελλάδας».

afisa mitropoli2

Οι άγνωστοι που επέλεξαν να δράσουν τις μέρες αυτές και με τον συγκεκριμένο τρόπο, φέρουν στο επίκεντρο την Εθνική Τράπεζα, τοποθετώντας την μάλιστα στη θέση του Επιταφίου, αναφέροντας ότι «σας υποσχόμαστε ότι θα σας εξασφαλίσουμε μία θέση στον παράδεισο ενώ εμεί ταπεινά θα περιοριστούμε σε μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας».

Το γεγονός αυτό, της αφισοκόλλησης δηλαδή και της λοιδορίας προσώπων της τοπικής εκκλησίας, κατακεραύνωσε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος κατά το κήρυγμά του στην εκκλησία του Αρχιμανδρειού.

Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε σε όλα τα πρόσωπα που επέλεξαν οι άγνωστοι για να βάλουν στην αφίσα, πίσω από μαύρα γυαλιά, παρουσιάζοντας στοιχεία από την δράση και την προσφορά του καθενός και τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες, στην κορυφαία γιορτή της Ορθοδοξίας είναι καταδικαστέες από όλες.

Το γεγονός πάντως είναι σε γνώση της τοπικής αστυνομίας η οποία διεξάγει την σχετική έρευνα.

afisa mitropoli3

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ