Άφησε τους «Ορίζοντες» ο Δ. Χαλάστρας

Αποχώρησε από την παράταξη του Σπύρου Ριζόπουλου, ο Δημήτρης Χαλάστρας, ο οποίος μετείχε στο Συντονιστικό έχοντας την ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Ο ίδιος με ανάρτησή του, αποδίδει την απόφαση σε προσωπικούς λόγους και σημειώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές σε καμία δημοτική ή περιφερειακή παράταξη.

«Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα κοινά. Το τονίζω όμως, με τα κοινά και όχι με την πολιτική. Όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, στα κοινά χρειάζεται ¨ανθρωπιά¨, κάτι το οποίο δεν υπάρχει στην πολιτική. Έχω δείξει και έχω αποδείξει Πανελλαδικά όλα αυτά τα χρόνια, με την ιδιότητα του Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) και με την ιδιότητα του Γενικού Διευθυντή Υγείας και Υγειονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ότι αυτό που με απασχολεί είναι τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ). Έτσι λοιπόν και θα συνεχίσω να κάνω, έως ότου καταφέρουμε Πανελλαδικά κάποιοι άνθρωποι που πασχίζουμε για τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), χωρίς εκμετάλλευση, να πετύχουμε τα αυτονόητα γι΄αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Σπύρο Ριζόπουλο και τον ευχαριστώ που τίμησε το πρόσωπό μου!», αναφέρει.

Μετά την αποχώρησε, οι «Ορίζοντες Ηπείρου» ανακοίνωσαν ότι τα καθήκοντα του συντονισμού δράσης στην Άρτα αναλαμβάνει το μέλος της Οργανωτικής Γραμματείας Στάθης Νάνος.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση, του Δημήτρη Χαλάστρα, ο επικεφαλής συντονισμού δράσης για όλη την Περιφέρεια Ηπείρου, Ντίνος Παπαδόπουλος, σημείωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους των “Οριζόντων Ηπείρου ” τον Δημήτρη Χαλάστρα για την πολύτιμη βοήθεια του, να εκφράσω την συμπαράσταση μας στους προσωπικούς λόγους του και ότι θα είμαστε μαζί του σε ότι μας χρειαστεί όπως επίσης και αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του. Τέλος όταν θα εκλείψουν οι προσωπικοί αυτοί λόγοι θα τον περιμένουμε πάλι κοντά μας να συνεχίσουμε όλοι μαζί.».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ