Αφήνουν χωρίς ταχυδρομείο τα ορεινά Μηλιανά!

miliana sisk

miliana sisk

Την άμεση ανάκληση της απόφασης προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του Ταχυδρομείου στα Μηλιανά ζητάει με ψήφισμά του ο Δήμος Γεωργίου Καραισκάκη.

Με την πλήρη στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά , του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ντίνου Παπαδημητρίου , της Αντιπροέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ταπραντζή , των Περιφερειακών Συμβούλων , των Δημοτικών Συμβούλων αλλά και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας καθώς και με καθολική την επιθυμία όλων των δημοτών συντάχθηκε ψήφισμα που ζητάει την άμεση ανάκληση της απόφασης για προσωρινή αναστολή του Ταχυδρομείου στα Μηλιανά.

Στην έκτακτη σύσκεψη αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής με επικεφαλής το Δήμαρχο Περικλή Μίγδο η οποία θα απευθυνθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς. ( Διοίκηση ΕΛΤΑ , Αρμόδιες Υπηρεσίες, Βουλευτές και Υπουργούς του Νομού καθώς και αρμόδιο Υπουργείο) προκειμένου να συμβάλλουν ώστε να ανατραπεί η συγκεκριμένη απόφαση.

Σημειώνεται ότι από το συγκεκριμένο Κατάστημα των ΕΛΤΑ, εξυπηρετούνται εκατοντάδες κάτοικοι ορεινών και απομακρυσμένων χωριών, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια εναλλακτικής εξυπηρέτησης.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ