Άφαντοι οι αγοραστές της Δωδώνης….

DODONI_8Άφαντα παραμένουν τα νέα αφεντικά της Δωδώνης καθώς από την ημέρα που ανακοινώθηκε η πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών και μετά το διήμερο επικοινωνιακό μπαράζ από τον εκπρόσωπο του ξένου Fun Ιωάννη Βιτάλη, δεν υπήρξε καμία άλλη εμφάνιση.

Η μεταβίβαση των μετοχών της εταιρίας, σύμφωνα με έγκυρες πηγές ακόμη δεν έχει γίνει, γεγονός που χωρά πολλές ερμηνείες και σίγουρα δεν κάνει τα πράγματα τόσο απλά όσο ήθελαν να παρουσιάσουν ορισμένοι εξ αρχής.

Ιδιαίτερα κρίσιμη πλέον για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν θεωρείται η Γενική Συνέλευση των μετόχων που έχει προγραμματιστεί, την ώρα βέβαια που τεράστια ζητήματα μένουν ανοιχτά και κυρίως οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου είναι μετέωροι.

Η Δωδώνη δεν έχει πληρώσει ακόμη οφειλές από τον Ιούλιο, ενώ από πολλές πλευρές αναφέρεται περικοπή των δρομολογίων για την συγκέντρωση γάλακτος που είχαν καθιερωθεί εδώ και χρόνια.

Σχετικά τώρα με την ταυτότητα της Strategic Initiatives το τοπίο παραμένει θολό. Μετά τα στοιχεία που αποκάλυψε η ΕΑΣ Ιωαννίνων για τον ΡωσοΓαλλοΒρετανικοΕλληνικό Όμιλο, ότι δηλαδή πρόκειται για μία offshore με έδρα τις Παρθένες Νήσους δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση. Όσο κι αν μοιάζει παράδοξο, το μόνο σίγουρο ότι σε αυτή μετέχει με ποσοστό 10% η SIMOS FOOD, βασικός διακινητής των προϊόντων της Δωδώνης, η οποία οφείλει στην εταιρία ποσό περίπου δέκα εκατομμυρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ