Η Aegean απογειώνει την Πρέβεζα

aegean aeroplano

aegean aeroplanoΘερμό ήταν το καλωσόρισμα των επαγγελματιών και των φορέων της Πρέβεζας αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας και της Λευκάδας στους επιβάτες και το πλήρωμα της πρώτης πτήσης της Aegean από την Αθήνα προς το Άκτιο.

Η νέα γραμμή έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες που έχουν προορισμό το αεροδρόμιο του Ακτίου και φυσικά να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την τουριστική ανάδειξη της Πρέβεζας αλλά και της ευρύτερης περιοχής!

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ακτίου λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης, και στην υποδοχή μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας Ιωσήφ Ντούσκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας και εκπρόσωποι φορέων της Βόνιτσας και της Λευκάδας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας είχε επιμεληθεί έναν πλούσιο μπουφέ, ενώ ως αναμνηστικά δώρα δόθηκαν τσάντες με χάρτες και τοπικά προϊόντα από την Πρέβεζα.

Μισή ώρα αργότερα το αεροπλάνο αναχώρησε για Αθήνα με 20 επιβάτες, ενώ οι πτήσεις που θα συνδέουν το Άκτιο με την Αθήνα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2015.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ