Αδυναμία συνεδριάσεων στο Δήμο Κόνιτσας

dimarxeio konitsas

Άκαρπη απέβη και η δεύτερη απόπειρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας καθώς τα περισσότερα μέλη από τις παρατάξεις του Ανδρέα Παπασπύρου και Βασίλη Σπανού απουσίαζαν.

Έτσι δεν κατέστη εφικτή η απαρτία γεγονός που προκάλεσε την οργή του Δημάρχου και της παράταξής του.

«Η αντιπολίτευση δημιουργεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου με την αναιτιολόγητη απουσία δημοτικών συμβούλων και των επικεφαλής των δύο παρατάξεων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Κόνιτσας..

Σχολιάζει δε το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ μετείχαν σε προγραμματισμένη εκδήλωση το προηγούμενο βράδυ..

Από την παράταξη του Ανδρέα Παπασπύρου έγκαιρα και εγγράφως είχε ενημερωθεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για την αδυναμία παρουσίας καθώς η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για τις δύο το μεσημέρι!

Στην επιστολή μάλιστα γίνεται μνεία στον Κανονισμό λειτουργίας στον οποίο αναφέρεται ότι οι συνεδριάσεις εκτός εξαιρέσεων θα πρέπει να γίνονται απογευματινές έως βραδινές ώρες καθώς και στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών στην οποία αναφέρεται ότι πρέπει να καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι συνεδριάσεις να γίνονται σε ημέρα και ώρα που διευκολύνει την πλειονότητα των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ