Άδικη απόφαση, σε κίνδυνο ο δακτύλιος

Με μία λακωνική ανακοίνωση σχολίασε η Δημοτική Αρχή την ακύρωση της ΜΠΕ για τον μεγάλο δακτύλιο της πόλης, εξέλιξη που δημιουργεί σοβαρή εμπλοκή στην εκτέλεση του έργου.

Η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζει ότι το έργο τίθεται σε κίνδυνο, κάνει γνωστό ότι θα αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες και θα ασκήσει κάθε νόμιμο δκαίωμά της και τονίζει ότι η απόφαση είναι άδικη και ακατανόητη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρει:

Με μια άδικη και ακατανόητη απόφαση εκ μέρους του υπουργού Περιβάλλοντος, η οποία στερείται κάθε νομίμου ερείσματος καθώς και παντελούς έλλειψης τεκμηρίωσης όσον αφορά τις περιβαλλοντικές προβλέψεις της μελέτης που εκπόνησε ο Δήμος, τίθεται σε κίνδυνο η υλοποίηση ενός από τα πιο σημαντικά έργα υποδομής και ανάπτυξης στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, αυτό της «Ολοκλήρωσης του Μεγάλου δακτυλίου της πόλης των Ιωαννίνων».

Η Δημοτική Αρχή θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της με παράλληλη ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών για τη διασφάλιση της υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου προς όφελος χιλιάδων συμπολιτών μας, σε αντίθεση με όσους, ελάχιστους, αντιστρατεύονται το δημόσιο συμφέρον.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ