Αδιέξοδο με τα αδέσποτα, άκαρπος ο διαγωνισμός…

adespota kopadi

adespota kopadi

Άκαρπος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, απέβη ο διαγωνισμός του Δήμου Ιωαννιτών, που αποσκοπούσε στην πρόσληψη κτηνιάτρου προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του κυνοκομείου αλλά και να αντιμετωπιστεί, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην πόλη.

Χωρίς κτηνίατρο τα χέρια του Δήμου είναι ουσιαστικά δεμένα και δεν μπορεί να προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια.. Αυτό άλλωστε φάνηκε πριν μερικές ημέρες, όταν σημειώθηκαν επιθέσεις αδέσποτων με αποτέλεσμα συμπολίτες να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Η προσπάθεια του Δήμου για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου σκυλιού, που στάθηκε τελικά αδύνατο να γίνει, στηρίχθηκε στην εθελοντική προσφορά κτηνιάτρου της πόλης.

Στην πρόσληψη άλλωστε αυτή, εναπόθεταν τις ελπίδες τους όλοι οι αρμόδιοι, προκειμένου να συνεχιστεί το πρόγραμμα στειρώσεων και εμβολιασμού, όπως και της επανένταξης των αδέσποτων.

Μετά την εξέλιξη που δημιουργήθηκε, είναι άγνωστο σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει ο δήμος, καθώς η λήψη άμεσων μέτρων, προβάλει ως επιτακτική. Η επανάληψη του διαγωνισμού θεωρείται σίγουρη, όμως αυτό θα απαιτήσει χρόνο, χωρίς και πάλι να είναι κανένας σίγουρος για το αποτέλεσμά του.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ