Α. Ξενόφος: Η αποθέωση της ασάφειας

Αποθέωση της ασάφειας… Το ερώτημα στον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ αφορούσε στην τύχη των εργαζομένων του λιμένα Ηγουμενίτσας, μετά την παραχώρηση τμημάτων και δραστηριοτήτων σε ιδιώτες. Και η απάντηση είναι πράγματι αφοπλιστική:

«Ο προγραμματισμός μας είναι εξίσου σημαντικός: Δεν είναι μόνο οι παραχώρηση του περιουσιακού στοιχείου, η διαχείρισή του αυτή καθεαυτή αλλά και ποια είναι η επόμενη μέρα για το λιμένα. Είναι εξίσου σημαντικό το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε: τι κάνει ο λιμένας στην επόμενη μέρα; τι χρειάζεται να κρατήσει; ποιός θα είναι ο ρόλος των ανθρώπων;

Και η απάντηση βρίσκεται στη δέσμευση ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα περιουσιακά στοιχεία που διαχειριζόμαστε εν κενώ.

Και αυτό που σας είπα για το κοινωνικό αποτύπωμα δεν είναι κενό λόγου. Αναμφισβήτητα πάντα μπορεί οι ευελιξίες που έχουμε να μην είναι αυτές που θέλουμε να έχουμε. Αλλά ο στόχος είναι να μπορέσουμε πραγματικά να δώσουμε αν θέλετε πνοή και ασφάλεια για την επόμενη μέρα για τους ανθρώπους και ένα ρόλο στον εκάστοτε Λιμένα για την επόμενη μέρα».

  • Είπε όλα αυτά, χωρίς στην ουσία να πει απολύτως τίποτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ