Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Έρευνα για τα επεισόδια στην παρέλαση

PAIDIA

PAIDIAΑπαράδεκτα χαρακτήρισε η υπουργός Παιδείας τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης στα Γιάννενα για την 99η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης, με τους μαθητές που έκαναν απρεπείς χειρονομίες στους επισήμους.

Η υπουργός ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι έχει δοθεί εντολή στους διευθυντές και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το πώς έγιναν τα επεισόδια αυτά, ώστε να καταλογιστούν ευθύνες, όπου υπάρχουν, σε όλα τα επίπεδα.

«Το χθεσινό φαινόμενο είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι λύπησε βαθιά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Προσέβαλε μια εθνική ημέρα, το συμβολισμό μιας πόλης και προσέβαλε περισσότερο αυτούς που το έκαναν και όχι αυτούς στους οποίους απευθυνόταν» τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου.

«Ας αφήσουμε μακριά τα νέα παιδιά από όλες τις πολώσεις και τις συγκρούσεις, που έχουν πολλών ειδών χαρακτηριστικά. Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που πραγματικά οργίζονται και θυμώνουν περισσότερο από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Οι νέοι άνθρωποι, όμως, είναι αυτοί που εκφράζουν και το ήθος της Ελλάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ