
ΦΩΤΟ
Σκηνές, υπνόσακοι, πρόχειρα στέγαστρα.. Σκηνές απείρου κάλους στην Εγνατία Οδό. Στον κόμβο Κουτσελιού.
Μερικές δεκάδες πρόσφυγες κι αλληλέγγυοι, εξακολουθούν να κρατούν αποκλεισμένο τον μεγάλο οδικό άξονα, γεγονός που από χθες το απόγευμα έχει δημιουργήσει σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.
Όλα τα οχήματα διοχετεύονται από την παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων Μετσόβου, από το ύψος της Μπαλντούμας, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλές διαμαρτυρίες, ειδικά από οδηγούς φορτηγών.
Πρόσφυγες κι αλληλέγγυοι παραμένουν στο οδόστρωμα της Εγνατίας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στην κινητοποίηση αυτή, μετέχουν αρκετά από τα μέλη της Ισπανικής ΜΚΟ, που εδώ και μέρες έχει εγκατασαθεί στον καταυλισμό του Κατσικά.
Μάλιστα τα μέλη της ίδιας οργάνωσης, πρωταγωνίστησαν και την Τρίτη το βράδυ, σπεύδοντας να πείσουν τους πρόσφυγες που είχαν μεταφερθεί από την Λάρισα, να αρνηθούν την εγκατάστασή τους στον καταυλισμό.




{jathumbnail off}