Δεύτερη παραίτηση γιατρού στην Ογκολογική Κλινική… Μείζονα ερωτήματα

XEIROYRGOS14

Μείζονα γίνονται τα ερωτήματα για την λειτουργία της Ογκολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και τα αίτια που οδηγούν τους γιατρούς στην παραίτηση.

Πριν από έναν μήνα περίπου, παραιτήθηκε ο Χρήστος Τόλης, ένας από τους κορυφαίους γιατρούς της Κλινικής, γεγονός που δημιούργησε προβλήματα στην καθημερινότητά της, ειδικά όμως στην καθημερινότητα των ασθενών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost.gr, τις μέρες αυτές και δεύτερος γιατρός υπέβαλε την παραίτησή του, με αποτέλεσμα την περαιτέρω αποδυνάμωση, σε μία από τις πιο νευραλγικές και ζωτικής σημασίας κλινικές.

Στην Ογκολογική Κλινική, με πλήθος ασθενών από ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα, μένουν πλέον τρεις γιατροί, οι οποίοι καλούνται να σηκώσουν έναν τεράστιο όγκο δουλειάς.

Οι παραιτήσεις προκαλούν εύλογα ερωτήματα τα οποία οφείλει να απαντήσει η Διεύθυνση της Κλινικής. Κάτι προφανώς φταίει, κάτι δεν πάει καλά ή κάτι δεν λειτουργεί σωστά…

Στην κατάσταση αυτή βέβαια δεν μπορεί να περιορίζεται στο ρόλο του θεατή η διοίκηση του Νοσοκομείου. Οφείλει και να αντιδράσει και να λάβει μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μερικούς μήνες έκλεισε η Αγγειοχειρουργική Κλινική με αποτέλεσμα οι ασθενείς να καταλήγει σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Πρόκειται για γεγονότα που υποβαθμίζουν το ίδιο το νοσηλευτικό ίδρυμα, το οποίο αποτελούσε σημείο αναφοράς για ολόκληρη την χώρα.

{jathumbnail off}

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google