Μεγάλη κινητοποίηση στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

HGOYMENL1ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μέσα στην επόμενη ώρα αναμένονται στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας οι 69 διασωθέντες εκ των οποίων τουλάχιστον οι 31 είναι Έλληνες.

Στο λιμάνι όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή ενώ πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε σύσκεψη των τοπικών αρχών –ΟΛΗΓ, Λιμεναρχείου, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και Περιφέρειας- όπου ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

HGOYMENL2Ήδη στο χώρο του λιμανιού στήθηκαν επιπλέον ιατρεία και έφτασε προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό, από το Νοσοκομείο Φιλιατών για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

HGOYMENL3Στο λιμάνι βρίσκεται και κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να βοηθήσει στην υποδοχή.

Επί τόπου έφτασε μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ για πιθανή μεταφορά σε νοσοκομεία.

HGOYMENL4«Είμαστε έτοιμοι για την παροχή κάθε βοήθειας και για τη συνδρομή των συνανθρώπων μας που έχουν περάσει μία μεγάλη περιπέτεια και έζησαν πολλές ώρες αγωνίας» δήλωσε στο Epiruspost.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που έγινε.

HGOYMENL5

{jathumbnail off}

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google